03rd mrt2024

Bazar 2024, het zit er weer op!

by Meintje de Vries

Het weekend zit er weer op! Een weekend waarin de jaarlijkse rommelmarkt en bazar weer een groot succes was. De hele week waren de voorbereidingen al in volle gang, zodat vrijdag om 19:00 uur de deur weer geopend kon worden voor alle parel zoekers, handelaren, koopjesjagers en andere geïnteresseerden. En deze mensen waren weer in groten getale aanwezig!

Op zaterdag werd het nog even fijntjes over gedaan met als eerste de kindermiddag. Dit werd nog spannend, gezien de plaatselijke en gelukkig tijdelijke stroomuitval. De deuren gingen om 14.00 uur open voor publiek en tadaa! daar ging het licht weer aan. ‘s Avonds in de kroeg gingen we weer verder met het rad van avontuur. Niet alleen het rad van avontuur gaf prijzen weg, ook de vele andere raadspellen en de schiettent hebben gezorgd voor een leuke avond.

Voor de selectie was het zondag wel even pittig opstaan, niet iedereen was even fit, maar de wedstrijd tegen Noordenveld hebben ze niet zonder slag of stoot aan zich voorbij laten gaan. Met een gelijkspel, 13-13 kijken wij tevreden terug op een geslaagd weekend.

Voor een ieder die er was of op een andere manier gesponsord heeft, bedankt! En graag tot volgend jaar! Dit was de 49ste Bazar. We maken ons dus op voor de 50ste editie volgend jaar. Tot dan!!

P.s. mocht je boodschappen doen bij de Poiesz en onze vereniging een warm hart toedragen; je kunt je muntjes in onze koker bij de Poiesz in Tolbert doen!

Off

Er kunnen geen reacties meer geplaatst worden.