05th feb2020

Bazar & Rommelmarkt

Geplaatst door Meintje de Vries

Onze leden kloppen op zaterdag 29 februari weer bij u aan, met de vraag of u spullen heeft voor de jaarlijkse bazar & rommelmarkt. Dit feestje zal dit jaar plaatsvinden op 6 en 7 maart.
U kunt onze leden vanaf 10.00 uur aan de deur verwachten, alvast de spullen aan de weg zetten mag natuurlijk ook. Alle spullen die u niet meer gebruikt zijn welkom. Let wel, wij nemen geen kapotte materialen mee. Uw bijdrage is voor ons belangrijk voor een succesvolle inzamelingsactie. Alvast bedankt!

Waar bellen we aan?
Nuis: Nieuweweg – Oudeweg – Offeringalaan – Van Teijenslaan – Fossemalaan – Coenderslaan – Kerklaan – Mellemaweg – Zandpad
Niebert: Molenweg – J.H. de Boerstraat – Maalstoel – Reling – Holtweg – Iwemalaan

Komen we niet bij u langs de deur en heeft u wel leuke snuisterijen? Stuur dan een berichtje naar korfbal@weeskwiek.nl

Vrijdag 6 maart om 19.00 uur gaan de deuren open bij wegrestaurant In de Klaver voor de 48e editie van de bazar & rommelmarkt van korfbalvereniging Wees Kwiek. Zaterdag 7 maart 14.00 uur kinderbazar & rommelmarkt. Vanaf 20.00 uur in de kroeg van In de Klaver gaan we weer verder met de bazar, met natuurlijk het rad van avontuur en een aantal superrondes (extra veel prijzen!). Het wordt weer gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 Beschikbare karakters

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.