25th okt2017

D’s kampioen op het veld!

by wees kwiek

Ongeslagen kampioen

Een aantal jeugdspelers zijn pas net begonnen met trainen en mogen nu al een kampioenschap vieren. Wat zijn we trots met z’n allen op deze groep! Dat was ook zeker te horen tijdens de kampioenswedstrijd op zaterdag 14 oktober tegen Wordt Kwiek. De toeters zijn ervoor uit de kast gehaald en werden goed gebruikt na ieder doelpunt van Wees Kwiek.
In de ochtend waren de spelers nog fanatiek langs de deuren geweest om zo veel mogelijk worsten te verkopen en in de middag stonden ze allemaal te springen voor de wedstrijd. Ze hadden er zin in!
Het was aan coach Pauline en trainster Chantal om het team gefocust te houden en een geschikte opstelling te kiezen. Het begin van de wedstrijd was moeilijk en er vielen niet zo veel doelpunten. Gelukkig ook niet bij de tegenstander!! De kleine voorsprong van voor de rust werd in de tweede helft flink uitgebreid en uiteindelijk werd er met 7-3 gewonnen.
Met in totaal 47 doelpunten voor en maar 15 tegen hebben de D’s een uiteindelijk doelsaldo van 32 in deze competitie!

Iedereen kreeg na afloop een ├ęchte medaille omgehangen en een roos. Om het te vieren was de kantine versierd met slingers en kregen ze allemaal patat. Daar had iedereen wel zin in, na de flinke inspanningen van de dag.
Het is nog niet afgelopen met de feestelijkheden, want binnenkort gaan alle jeugdleden als uitje naar Hellendoorn.

Ds kampioen


Off

Er kunnen geen reacties meer geplaatst worden.