12th feb2015

Giga Kangaroedag update

by Beheerder

Kangaroe24 april 2015

GIGA Kangoeroedag Wees Kwiek: update

Tijdens de Koningsspelen komen honderden kinderen uit de groepen 1 t/m 4 naar ons korfbalveld om samen te sporten en te spelen. Op deze dag zullen wij onze kangoeroeklup lanceren.

De organisatie is na de kerstvakantie weer in volle gang gezet.

Na ons vorige bericht in ‘de korf’ zijn we met het tweede senioren team rond de tafel gaan zitten en hebben we een aantal taken verdeeld. We zijn heel erg blij dat het gehele team ons wil helpen en hopen dat de rest van de vereniging ook zal volgen.

Tijdens deze sportochtend zullen de leerlingen van ’t Jonkertje, de Dorpel, de Klimboom en ’t Sterrenpad op het veld te vinden zijn.

Joke, Lisanne & Meintje zijn voor de tweede keer naar Beilen geweest om de GIGA Kangoeroedag-bijeenkomst bij te wonen. Dit was zeer nuttig en heeft goede tips opgeleverd. Deze zullen we zeker meenemen in de organisatie.

Verder zullen we binnenkort iedereen die ons bij de organisatie van deze dag wil helpen uitnodigen voor een bijeenkomst om de stand van zaken te bespreken. Hoe ver zijn we inmiddels en wat moet er tot aan april nog allemaal gebeuren?

Als u ons wilt helpen of als u wilt meedenken over deze feestelijke dag, laat het ons weten!!

In de week voor het evenement en op de dag zelf kunnen we nog heel veel hulp gebruiken.

 

Organisatie is in handen van:

Chantal de Jonge,

Lisanne van der Veen &

Meintje de Vries

Voor meer informatie:

Meintje de Vries – 0631222026 kangoeroeklup.weeskwiek@gmail.com

Off

Er kunnen geen reacties meer geplaatst worden.