20th apr2015

Giga Kangoeroedag 24 april, zijn jullie er klaar voor?

by Beheerder

Naast de GIGA Kangoeroedag op 24 april wordt er vanaf 2 mei getraind met de Kangoeroeklup op zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur op het korfbalveld van Wees Kwiek.

Terug naar de GIGA Kangoeroedag, we hebben nog 4 dagen te gaan. De organisatie is nog in volle gang maar we zijn er klaar voor! Op 15 april hebben alle vrijwilligers van de vereniging een presentatie gehad wat er van hun en wanneer er wat van hun verwacht wordt.

De deelnemende scholen zijn: ’t Jonkertje, de Dorpel, de Klimboom, ’t Sterrenpad en Maricja. Wij zijn blij met zoveel deelname! In totaal zullen er zo’n 220 kinderen op ons veld komen sporten.

Omdat we zelf niet genoeg begeleiding hebben voor alle groepjes, worden de ouders van de kinderen door de scholen benaderd om mee te helpen.

Het Koningsspelen-lied is ook net bekend gemaakt: Energie! Dit is een liedje van kinderen voor kinderen. We zullen op 24 april starten met een warming-up op dit lied. Dus voor alle fanatiekelingen: leer alvast de tekst en het dansje uit je hoofd en doe mee! Het filmpje kun je vinden via: https://www.youtube.com/watch?v=t12Jsq5cmo8

Naast de gemeente Marum zijn er gelukkig ook aantal bedrijven bereid gevonden om een bijdrage aan het evenement te leveren. We willen D.I.A. Licht en Geluid, Nienhuis Sport, Van Smeden Fysiotherapie, Tolsma Timmerwerken en Montage, Albert Heijn, Primera, en de Hema alvast bedanken voor hun bijdrage.

Aan de puntjes op de ‘i’ wordt nu gewerkt, we hopen op mooi weer, enthousiaste kinderen en vrijwilligers. Dus wij kunnen zeggen dat wij er super veel zin in hebben en we hopen jullie ook!

Enthousiaste groetjes van,

Chantal de Jonge, Lisanne van der Veen & Meintje de Vries

Kangoeroetrainingen in mei:

2, 9, 16, 23 & 30

Kangaroe

Voor meer informatie:

Meintje de Vries – 0631222026   kangoeroeklup.weeskwiek@gmail.com

Off

Er kunnen geen reacties meer geplaatst worden.