12th mrt2020

Heel veel geluk gehad

by Meintje de Vries

De bazar en rommelmarkt zit er weer op. Het enige wat ik nu kan denken is, wat hebben we een geluk gehad! De vraag is of het anders wel door had kunnen gaan. Wij maken ons niet druk, want we hebben de buit weer binnen.

We hebben een betere bazar gedraaid dan voorgaande jaren en dat is natuurlijk te danken aan onze vrijwilligers! Korfballer, oud-korfballer of ouder-van-korfballer, ontzettend bedankt voor de inzet in de aanloop naar en tijdens de bazar. We kunnen zeker weer een jaar vooruit.

Het leek op de vrijdagavond rustiger dan voorgaande jaren, maar dat was niet erg, want zoals ik herinner kon je toen niet normaal door het gangpad lopen. We hebben goed verkocht en het was gezellig met het rad van fortuin. Gerrit heeft de avond vol gekletst en aan het einde nam onze voorzitter Aletta het zelfs nog even over.

Op zaterdagmiddag begonnen we weer om 14 uur met de kinderbazar. Ook dit werd goed bezocht, al waren er wel veel jongens te oud geworden voor onze spelletjes. Gelukkig was voor hen de schiettent een leuke bezigheid. In de kroeg gingen we in de avond door met de lootjes tot in de late uurtjes.

De Krant is ook langs geweest, hier vind je een leuk verslag en een aantal foto’s: https://dekrantnieuws.nl/niebert-loopt-uit/

Off

Er kunnen geen reacties meer geplaatst worden.