Nieuwsbrief 11-01-2018

Hallo allemaal,

Allereerst wens ik iedereen een gezond en sportief 2018! Wij gaan jullie voortaan op de hoogte houden, middels een nieuwsbrief via de mail. Zo blijft iedereen toch betrokken bij Wees Kwiek en op de hoogte van activiteiten en nieuwtjes. De eerste nieuwsbrief is beknopt, omdat je we jullie nog graag willen laten weten dat zaterdag aanstaande de traditionele playbackshow is bij In De Klaver. Hieronder alvast een paar data om in je agenda te noteren.

Groetjes, Aletta


Agenda

13 januari
Playbackshow voor iedereen. Kom gezellig langs! Het thema is après-ski. Aanvang 20.00 uur.

31 januari
Iedereen is van harte welkom om mee te denken over de bazaar. Kom langs met leuke ideeën vanaf 20.00 uur in het hokje in Nuis. Koffie staat klaar!

12 februari
Start van de Poiesz sponsormuntenactie. Graag zoveel mogelijk bij Poiesz boodschappen doen, om een mooi bedrag bij elkaar te verdienen voor de club. Wij zijn ingeloot in Grootegast, dus graag de munten bewaren en meenemen naar de training of inleveren bij Yneke, Coenderslaan 12 in Nuis of Aletta ( Tuincentrum Ottema) in Marum.

2 & 3 maart
Vrijdagavond om 19.00 uur begint de bazaar. Op deze avond wordt weer veel spul verkocht tegen zeer lage prijzen. Op zaterdagmiddag 14.00 uur aanvang kinderbazaar tot 17.00 uur, maar ook kan iedereen natuurlijk langskomen voor de rommelmarkt. Zaterdagavond is iedereen welkom in de kroeg van In De Klaver voor het rad van fortuin, schieten en vele andere spelletjes. Zegt het voort…… Hoe meer mensen, hoe gezelliger het wordt!

6 maart
Start van de veldtraining.

21 maart
Verloting van de lotenboekjes om 20.00 uur in Kwiekersplace.

31 maart
Paasactie voor de jeugd. Neem vriendjes en vriendinnetjes mee voor voor een gezellige middag bij Wees Kwiek op het veld.

Kent u nog mensen die deze nieuwsbrief ook willen ontvangen, mail dan naar weeskwiek.nuis@knkv.net

Er kunnen geen reacties meer geplaatst worden.