Nieuwsbrief 26-02-2018

Van de voorzitter

Hallo allemaal….

Wat fijn dat je er bent. Bent je voor het eerst hier of bent je al bekend?
Zeker zijn jullie bekend met Wees Kwiek!

Deze week staat geheel in het teken van de bazaar. Afgelopen zaterdag hebben we weer veel spullen verzameld in Nuis, Niebert en omstreken. Natuurlijk hopen wij alles te verkopen op onze rommelmarkt aankomend weekend. Uiteraard stellen wij het zeer op prijs, als jullie deze week willen helpen om de rommelmarkt in te richten. Je bent iedere avond welkom vanaf 19.00 uur in restaurant in de Klaver. Vele handen maken licht werk!

Wij hopen dat iedereen zijn of haar boodschappen volop bij Poiesz doet. Dit levert de club een behoorlijke extra opbrengst op. Van dit bedrag gaan we o.a. trainingspakken aanschaffen, zodat we er allemaal fris en fruitig bij blijven lopen. De muntjes kunnen worden ingeleverd bij onderstaande adressen of op de trainingsavond. Wees Kwiek zorgt dan dat de muntjes in de koker bij  Poiesz Grootegast terecht komen.

Op dit moment zijn we allemaal nog lekker aan het korfballen in de zaal. De zaalcompetitie duurt nog een paar weken. Vanaf half maart gaan we de veldschoenen weer tevoorschijn halen, om weer lekker in de frisse lucht te gaan korfballen.

Deze week vervalt de training van de jeugd i.v.m. vakantie!

Zet allemaal nog even je beste beentje voor en graag tot ziens op de bazaar!

Groetjes van Aletta


Agenda

2 & 3 maart
Vrijdagavond om 19.00 uur begint de bazaar. Op deze avond wordt weer veel spul verkocht tegen zeer lage prijzen. Op zaterdagmiddag 14.00 uur aanvang kinderbazaar tot 17.00 uur, maar ook kan iedereen natuurlijk langskomen voor de rommelmarkt. Zaterdagavond is iedereen welkom in de kroeg van In De Klaver voor het rad van fortuin, schieten en vele andere spelletjes. Zegt het voort! Hoe meer mensen, hoe gezelliger het wordt!

13 maart
Start van de veldtraining.  Voor de jeugd van 18.00-19.00 uur en volwassenen van 19.30-20.30 uur.

21 maart
Verloting van de lotenboekjes om 20.00 uur in Kwiekersplace.

31 maart
Paasactie voor de jeugd. Neem vriendjes en vriendinnetjes mee voor een gezellige middag bij Wees Kwiek op het veld. Aanvang 13.00 uur.

 

Kent u nog mensen die deze nieuwsbrief ook willen ontvangen, mail dan naar weeskwiek.nuis@knkv.net

Er kunnen geen reacties meer geplaatst worden.