Nieuwsbrief oktober 2019

Van de voorzitter…

Op dit moment zijn we alweer aan het einde gekomen van de najaarscompetitie. Er zitten geen vrije weekenden in, dus de competitie vliegt voorbij. Aankomend weekend worden de laatste veldwedstrijden gespeeld.

Na de herfstvakantie mogen jullie de zaalschoenen weer in de tas stoppen. Geen modder….geen gras….geen regen….geen last van de wind…. geen glijpartijen, gewoon korfballen en scoren! We korfballen en trainen weer in de Holten in Marum. De trainingen zijn op dinsdag van 18.00-19.00 uur voor de jeugd en van 19.00-20.00 uur voor de senioren.

Op zaterdagmorgen 19 oktober gaan we proberen ons record van 1500 worsten te overtreffen. Vanaf half 10 staat de koffie klaar! Om 10 uur gaan we door Nuis/Niebert heen om onze worsten te verkopen. We hopen op jullie komst en medewerking! Iemand die niet mee kan lopen, kan in zijn eigen kennissenkring ook worsten proberen te verkopen. Dat stellen wij natuurlijk zeer op prijs. Wil je telefonisch bestellen…. dan mag je Aletta bellen! 06-104 00 364 Of mail je bestelling naar korfbal@weeskwiek.nl Ook dan komen je worsten snel!

Gedurende de wintermaanden is er klaverjassen in de kantine, aanvang 20.00 uur. Lijkt het je leuk of weet je iemand, dan mag je gezellig langskomen. Er zijn mooie en heerlijke prijzen te winnen.

Op de volgende datums is er klaverjassen:
18 oktober 2019
8 november 2019
13 december 2019
10 januari 2020
14 februari 2020
20 maart 2020

Bij de jeugd is Silvan een tijd uitgeschakeld. Hij is aangereden door een auto die de binnenbocht nam. Silvan heeft een gebroken bovenbeen en de knie lag behoorlijk open. Hij heeft een kaart ontvangen en wordt zaterdag verrast door het team.

Wij hadden van de gemeente een mooi bedrag gekregen voor verduurzaming van ons clubgebouw. Dankzij een paar vrijwilligers hebben wij nu zonnepanelen en een nieuwe achterwand op Kwiekersplace. Dit is een mooi begin….super bedankt heren!

Er zijn al een groot aantal leden die hun spelregelbewijs hebben gehaald. Applausje voor jezelf! Wil degene die dat nog niet heeft gedaan, de moeite nemen om dat alsnog te gaan doen. Het doel hiervan is, dat we met z’n allen meer begrip voor beslissingen krijgen van de scheidsrechter. Bij meerdere sporten is dit al van toepassing, want het is landelijk bepaald.

Op 29 november komt Sinterklaas een bezoek brengen aan onze korfbalvereniging. We verlangen weer naar die lekkernijen en gezelligheid. Deze traditie houden wij al heel veel jaren in ere. Best wel uniek dat Sint en Piet toch ieder jaar weer de moeite nemen om Wees Kwiek te bezoeken.

Noteer bovenstaande datums vast in je agenda, zodat je niets gaat missen!

Veel korfbalplezier in de zaal!

Groetjes van Aletta

Kent u mensen die deze nieuwsbrief ook willen ontvangen, mail dan naar korfbal@weeskwiek.nl 

Er kunnen geen reacties meer geplaatst worden.